Bleikeråsen, Asker

Oppdragsgiver: Bleikeråsen sameie

Arbeider utført under vår ledelse: Renovering av alle tak ( ca. 22.000  m2), rehabilitering av to P-hus, løpende vedlikeholdssrådgivning, bistand med installasjon av brannalarmanlegg for 316 boenheter med soneinndeling, oppføring av til sammen 109 stk nye rekkegarasjer. Fornyelse av elektriske anlegg. Omlegging av kommunale VA ledninger og kabelgrøft med høyspenttrace.

Utført i perioden: 2002-2015

Prosjektbistand: Tilstandsvurderinger. Prosjektplanleggig, prosjekteringsledelse. Koordinering av arkitekter, utarbeidelse av kravspesifikasjoner for ulike entrepriser, tilbudsinnhenting, kontrahering, bygge- og prosjektledelse med budsjettkontroll.

Samlet prosjektkostnad:  Ca. 35 millioner.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.