Trondheimsveien 165-173, Oslo

Oppdragsgiver: Trondheimsveien 165-173 Borettslag

Arbeider utført under vår ledelse: Utskiftning av stamnett- stigerør, modernisering av 65 bad ihht. våtromsnorm, riving av brannbalkonger, oppføring av nye bruksbalkonger, etterisolering av fasade mot bakgård, utskiftning av samtlige vinduer, utbedringsarbeider tak.

Utført i perioden: 2004-2013

Prosjektbistand: Tilstandsvurderinger, forprosjekt. Prosjektplanleggig, prosjekteringsledelse. Koordinering av arkitekt, utarbeidelse av kravspesifikasjoner for ulike entrepriser, tilbudsinnhenting, kontrahering, bygge- og prosjektledelse med budsjettkontroll.

Samlet prosjektkostnad:  Ca. 20 millioner.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.