Vi har flyttet inn i nye kontorlokaler.

Integrert Byggrådgivning AS har flyttet  til nye lokaler i Værste Torvet 1 i Fredrikstad.

Værstetorvet 1 er et nytt forretningsbygg på Kråkerøysiden i Fredrikstad sentrum. Bygningen ligger på Værsteområdet, rett ved gangbroen og er lett tilgjengelig fra sentrumsiden og fra jernbanen og byferge via elvemetroen. Værstetorvet 1 blir et kompetansehus der Atea, Rambøll, Meter arkitektur, Griff arkitektur og Metra Næringsmegling AS er noen av leietakerne. I umiddelbar nærhet finner vi Høgskolen i Østfold med 2.000 studenter innen helse- og ingeniørfag.

Værstetorvet 1 er den første av tre  bygninger som rammer inn byrommet Værstetorvet. Herfra når man alle viktige funksjoner i Fredrikstad sentrum innen 10 minutters gange. Værsteområdet er under rask utvikling og vil i løpet av kort tid bestå av en fortettet bystruktur med handel, næring og boliger. Værstetorvet vil som et helhetlig byrom strekke seg fra gangbroen og til Jens Wilhelmsens gate og fungere som områdets svar på Stortorvet på nordsiden av elven. Høsten 2015 skal det anlegges en kunstisbane vis a vis Værstetorvet 1. En lokalisering ved Værstetorvet er en lokalisering midt i byen, midt i det mest sentrale byutviklingsområdet i Fredrikstad.

Værstetorvet 1 er et nytt bygg med moderne og miljøriktige tekniske løsninger og installasjoner. I bygget er det felles kantine med takterasse og felles garderobeanlegg for leietakerne.

Byggets første etasje inneholder handel. De øvrige etasjene inneholder kontorlokaler.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til oss i nye lokaler.

Vår nye adresse er: Gamle Beddingvei 28, 1671 Kråkerøy.

I tillegg så har Integrert Byggrådgivning foretatt en fornyelse av websiden. Vi har ny webside som vi håper dere finner attraktiv og informativ.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.